Gert Wagelaar

Gert.wagelaar@astict.nl

Gert Wagelaar heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen van kandidaten met autisme. Vanaf 1980 werkt hij al in diverse ICT functies en heeft hij de groei en ontwikkelingen kunnen volgen. Zo’n 20 jaar bij de Universiteit Utrecht en daarna in media en uitgeversland de opkomst van het internet meegemaakt.

Daarna heeft hij 15 jaar ervaring opgedaan in industriële ICT bij infra-projecten bij Rijkswaterstaat Prorail en NS. Zijn opgedane kennis en inzichten zet hij graag in voor zijn kandidaten.

LinkedIn

Ben Rousseau

Ben.rousseau@astict.nl

Ben Rousseau heeft de afgelopen jaren bij verschillende zorgorganisaties (Arkin, Kwintes, HVO-Querido) gewerkt als trainer/coach van diverse kwetsbare doelgroepen. Zijn eigen ervaringen kwamen hem hierbij goed van pas.

Daarvoor was hij journalist/redacteur bij bladen als AD/Telegraaf/MAIL! en actief als communicatieadviseur bij diverse zorginstellingen.

Ben is actief in de regio Groot-Amsterdam en zet zich in om kandidaten een fijne en duurzame werkplek te bezorgen, waarbij productiviteit en werkplezier met elkaar in evenwicht zijn.

LinkedIn

Jellienke Winters

info@asspire.nl

Jellienke Winters is gecertificeerd autismevriendelijke coach en ervaringsdeskundig trainer bij de Autisme Academie. Zij is opgeleid en gespecialiseerd in autisme en communicatie.

Als ervaringsdeskundige helpt zij kandidaten met autisme met het in kaart brengen van hun talenten, kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. Samen met de kandidaten maakt zij het CV en bespreekt zij de mogelijkheden naar werk.

Als jobcoach komt zij op de werkplek bij bedrijven. Jellienke heeft brede ervaring met coaching trajecten, onder andere bij de Volksbank en Ortec Finance.

LinkedIn

Jolanda van Hulst

Jolanda.vanHulst@astict.nl

Jolanda van Hulst heeft ruime ervaring in het begeleiden van kandidaten met autisme. Haar universitaire studie heeft ze deels gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen bij de faculteit Sociale Wetenschappen, afdeling Orthopedagogiek. Aangevuld met practicum Klinische Vaardigheden en Neuro begeleiding van leerlingen binnen het Autistisch spectrum.

Jolanda zet zich graag in om kandidaten optimaal te begeleiden en plaatsen voor een duurzame relatie.

LinkedIn