Wij bemiddelen voor elk voorkomende ICT-specialisatie. Duurzame plaatsing van autisme kandidaten kan alleen succesvol zijn met coaching. Hiervoor is een begeleidings- en bemiddelingstraject ontwikkeld. Dit traject kent drie hoofdfases.

1. De Voorlichting en Inzicht fase: in deze fase zorgen wij voor alle benodigde communicatie en voorlichting aan de betreffende kandidaat. Wij benaderen persoonlijk de kandidaat en nodigen hem of haar uit voor een één op één gesprek. In dit gesprek maken wij de eerste verbinding met de kandidaat en verdiepen wij ons in de persoonlijke situatie.

2. Korte Zelfanalyse fase: vanuit de eerste kennismaking wordt het profiel/CV en de persoonlijke handleiding bepaald van de betreffende kandidaat. Vragen als wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en wat zijn de drijfveren, waarden en overtuigingen komen uitgebreid aan bod. Wensen en ambities met een boog naar de toekomst worden helder in kaart gebracht. Kandidaten ontwikkelen vanuit de uitkomsten hun bewustzijn en eigen inzicht hetgeen richting en vertrouwen geeft. Na de zelfanalyse nemen wij de kandidaat mee in de bewustwording van gedrag en helpen ze zelfvertrouwen te ontwikkelen.

3. Inzet Naar Werk fase: Vanuit een gezamenlijk opgesteld actieplan (kandidaat en coaching) maken wij afspraken over geplande acties: doorspreken vacatures, doorspreken sollicitaties bij bedrijven of overheid, tussentijdse begeleiding en coaching op de werkvloer. Komt het tot een werkervaring of arbeidscontract, dan is er een vaste frequentie waarop onze jobcoach aanwezig is. Elk te voeren gesprek zullen wij begeleiden en actief bij aanwezig zijn, gericht op duurzaam behoud van de plaatsing en inzet.