Heeft de kandidaat talent en kwaliteit voor een functie in de ICT? Met de Talentscan brengen wij het in kaart. Wij hebben een uniek analyse programma ontwikkeld. Onze Talentscan geeft inzicht in het ontwikkelde denkniveau gerelateerd aan het hbo-denkniveau. De Talentscan meet de cognitieve capaciteiten, de persoonlijkheid en competenties. Samen met de kandidaat onderzoeken wij dan welke functies passend zijn en waar er mogelijkheden zijn in de ICT.

De cognitieve capaciteiten omvatten; numerieke aanleg, verbale aanleg, redeneervermogen, evaluatievermogen, en ruimtelijk inzicht. De persoonlijkheid omvat; inzet, werkhouding, zelfredzaamheid en altruïsme.

De competenties zijn; leiden en beslissen, ondersteunen en samenwerken, interacteren, beïnvloeden presenteren, analyseren en interpreteren, creëren en leren, organiseren en uitvoeren, aanpassen en aankunnen, ondernemen en presteren. De resultaten van al deze testonderdelen komen samen in een overzichtelijke rapportage.

De uitkomsten van de Talentscan worden ook gebruikt om gerichte jobcoaching te kunnen inzetten. Kan de kandidaat op zijn persoonlijkheidskenmerk worden ingezet, is de functie passend, of moet er aanvullende studie worden gevolgd.

Wil je meer informatie over de Talentscan, vul dan onderstaand formulier in of stuur een mail naar info@astict.nl